4 days to go!

Det är absolut inte lång tid kvar. Men samtidigt mkt kvar att göra. På lördag kommer pappa hem och då ska jag packa väskan (han ska ta med sig en resväska till mig) Jag har alla kläder planerade, men måste se hur mkt det blir i väskan.
Dem senaste två dagarna har jag har sovsällskap av Martin och det har varit jätte mysigt:) På lördag så kommer det bli en till heldag med honom. Min sista dag i Sverige:( Vi ska först träffa Viktor och Agnes och skjuta lite guns, det kommer bli fett niiiiiice, sen så ska jag och Martin gå på bio och se Baksmällan och efter det middag på Thaibåten i skanstull. Dagen avslutas med mys hemma hos mig. Det kommer bli en underbar dag:( och jag vet att jag kommer böla på söndag.

Allting känns så otroligt konstigt just nu. Jag är jätte glad över att jag ska få åka, men tankarna bara flyger så jävla mycket runt i huvudet.

Aja, i alla fall. Idag så ska jag städa badrummet och köket och åka till centrum. Måste fixa det sista som måste göras. Tänkte på om jag kanske gör allting i centrum som ska göras idag så behöver jag kanske inte gå dit imorrn. Imorrn så kan jag nog bara stanna inne och ta det lungt. Vila och koncentrera mig på målet.
Dessutom så kommer det hit lite folk imorrn på en liten avskedsfest typ för mig och Aye, bara dem närmsta men en tjej som saknas är dock Gabbie, men det är för att hon e på tågluffning runt Europa.

Dags att börja dagen! - My head is flying, but im sitting still!

Read more...