Vi kämpar, vi överlever!

Jag har ingen aning om hur man visar videos på sin blogg, någon som kan hjälpa mig??

Varför jag lägger upp denna låt är för att jag älskar den här låten, den säger faktiskt mycket till mig!!

http://www.youtube.com/watch?v=tnnORJ0MDrg


Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Read more...

Sen en tid tillbaka...

Idag gjorde jag de, jag gjorde om mig, jag lät mina bekymmer falla till marken och gjorde helt om mig. Det är verkligen annorlunda jämfört med hur det var förut men jag tycker om det och har fått bra kommentarer under dagen och det känns riktigt bra!!!

Så vad händer ikväll då? Jo jag sitter hemma, david och jag åkte precis till systemen men jag hade redan varit där idag så han köpte till sig själv bara. Man får väl se vad som händer, kanske bara blir en chill dag med lite alkohol, men vem vet:D No stress helt enkelt!!!

pözz

Read more...

Kärleken finns överallt!


Mitt liv består av människor, händelser och minnen (sorliga och lyckliga) Tänkte bara visa lite av det som finns i mitt liv just nu och som verkligen kommer att stanna!!
Det är några som saknas men det är bara för att jag inte har bilder på er på min PinkBaby!!! Sorry!

















Jag älskar allt och alla runt omkring mig! Det finns alltid jobbiga stunder i livet men man ska inte låta den ta ned en. Jobba hårt och håll huvudet högt! Det finns alltid folk man kan prata med om som kan hjälpa. Även om det bara är en kram eller att hålla ens hand när man fäller sina tårar som man så starkt försöker hålla inne!





Vill tillbaka till dem stunderna innan vi tog studenten! Göra om allting bara för att få uppleva allting igen! Det var en sån otroligt tid, en sorlig men otrolig!
Jag kommer verkligen att sakna ES3B, det var seriöst den bästa klassen som någonsin kommer att finnas!!
Älskar och kommer att minnas er föralltid!! <3<3>


















Jag tänker jobba hårt för att bli bra igen! Även om det syns väldigt bra utanpå att jag mår bra men inombords så är jag som en bruten pinne, jag ligger i två bitar och kämpar och hammrar för att få mig tillbaka till en hel del igen! Jag kommer närmare mitt mål men saker och ting tar alltid tid! JAG KOMMER ATT LYCKAS!!!!!!

Read more...

Im back!

Nu är jag tillbaka med en ny blogg, men hur många som kommer att läsa den har jag ingen aning om, men man kan ju alltid skriva bara för att skriva. Varför bry sig lixom!!!

Just nu så sitter jag mitt i natten i min säng med mina nya älsklingsdator PinkBaby som jag fick i studentpresent och kan inte sova.. Varför? jo för att jag tänker för mkt.. gör fan alltid det och då är det ju ganska bra att skriva av sig!

Jag har ju haft tidigare bloggar men tagit bort dem i samband med SKIT saker som hänt i mitt liv, men jag kom på en sak inatt. Jag ska inte låta dessa skit saker bestämma över mig. Jag vet att jag är starkt och jag vet att jag kan klara mig jävligt bra. Jag har otroligt bra vänner runt omkring mig som hjälper mig. Dem behöver inte säga någonting utan bara vara där. Det gör mig verkligen otroligt lycklig.

Imorgon så kommer jag göra en förändring med mig själv, jag vet inte hur det kommer att bli med slutresultatet eller hur det kommer påvärka mig men jag vill göra en ändring. Jag har redan börjat med några förändringar. Släng lite saker som bara påminner mig om det dåliga som hänt under de senaste månaderna och tjänat lite pengar genom att panta en sak. Palla ha dåliga minnen i närheten, varför inte bara göra av sig med dem och då samtidigt tjäna någonting på dem. Såklart så var det jobbigt i den sekunden men nu så känns det riktigt bra:)

Hur har livet då sett ut efter studenten då? Det har varit svårt, att hitta ett bra jobb, även om det är deltid är otroligt svårt, men jag söker jobb varje dag. Imorrn så kommer jag ha hela dagen för mig själv så då ska jag cykla ned till centrum, köpa mig en sprite och dricka spritzers på altanen med datorn och söka typ 12 jobb. Har sparat alla på datorn ikväll men har lixom inte orkat göra det ikväll. Så imorrn ska jag göra det:D

Jag har spenderat väldigt mycket tid med mina nya buddies Martin, Ante, Peter, Viktor, Agnes, Micke och Andreas. Det har varit så jävla rooooligt så de e inte sant. Har till och med börjat snacka som dem men det är fan bara kul. Min mesta tid har jag ju spenderat med Martin. Det är fan alltid kul när man lär känna nya människor bara helt random om med dem i Tanto och sen fortfarande kunna hänga med varann:D


Avslutat mitt första inlägg med en bild på mig tagen av min PinkBaby!!

Read more...