money money money, MONEY!

Nu ligger jag i min säng under mitt täcke efter min första dag på jobbet! Jag slutade dock klockan ett idag men jag kom hem för en timme sen typ. Har varit hemma hos Martin och ätit middag där. Det är så mysigt att vara hemma hos honom och man önskar ju att man kunde vara där varje dag.
Första dagen var iaf jätte rolig. Skit trevliga människor som jag jobbat med och skönt att tjäna lite pengar. Imorrn så kommer jag få sitta och tala i mikrofonen på prov och se hur det fungerar:D


Nu är det dags att sova! Upp tidigt imorrn!

Read more...

Day 1

Första dagen för mig på jobbet och jag sitter just nu på bussen på väg mot centralen för att ta pendeltåget till Sundbyberg. Det är där dem har en av 3 lokaler. Dem andra ligger i Märsta och på Götgatan. Så jag kommer få jobba på alla 3 ställen lite då och då. Den här veckan så är det bara utbildning som gäller. Betald såklart. Så jag kommer jobba några timmar varje dag och få lära mig systemet och hur det fungerar där. Spännande som fan, men det kommer säkert gå bra. Tycker bara det är skönt med att få in en liten rutin i vardagen nu och kunna få in lite pengar. Att strosa runt och inte göra någonting tar på en och man blir så otroligt uttråkad. Nu så kommer det bara att bli skönt!

I helgen så var det bara fest. Massa fest. I fredas så drog jag och Martin hem till Antes grannar där han och Pjutor var. Vi snackade skit, lyssnade på nice musik och drack. Det blev inte en hel kväll eftersom att lördagen skulle bli större. Vi åkte hem till Gabbie(som åker till Wales på torsdag för att plugga) Hon hade som en HejdåFest om man kan kalla det för de. Vi var där vid 4 på dagen och grillade och hade det nice. Senare mot kvällen kom det mera folk och vi drack, dansade och hade skit kul helt enkelt. Runt 12 drog man hem för att inte missa sista tåget. Jag och Martin var ganska päcked och jag hade velat sett mig själv när jag sprang till tåget från tunnelbanan. Fan vad ful jag måste ha sett ut, men om man inte vill missa tåget och har 2-3 minuter på sig så bryr man sig inte så mkt om hur man ser ut! Hahahahahha


Jag sitter och lyssnar på min music just nu som jag älskar att göra på morgonen när jag är på väg till jobb/skola! Det är min ensamma stund och vill bara koncentrera mig på mig själv!

Jag berättar senare hur det gick idag! Wish me luck!

Read more...