Dinos, zombies och party!

Helgen har varit väldigt fullspäckad. Haft mycket att göra, nya saker som setts och haft skit roligt helt enkelt. Det började men att jag och Martin gick och såg Walking with Dinos på Globen. Martin hade överraskat mig med biljetter på våran 2 månad dag, gullig han e:D Så vi gick han och jag och såg på det. Det var fan värt det för det var skit roligt:)


Efter det så gick vi på natt bio med Jocke, Patrik och Matte. Vi såg den nya Zombieland med Woddy Harroldson och Jesse Eisenberg. Det var fan den bästa filmen som har gjorts under 2009. Helt klart den bästa. Den var rolig, spännande och läskig på samma gång. Vill fan se den igen, så bra var den:) heheh, så det här är till alla som läser min blogg. Se Zombieland! :D

På lördan så var jag en duktig tjej. Jag jobbade från 14-19 och efter det så åkte jag direkt hem till Martin, käkade lite, fixade mig och sen så åkte vi till Pamela. Hon fyller år idag, Grattis! och hade en fest igår:) Vi hade skit kul, drack massa olika shotsar och dansade. Fick skjuts hem av Andreas och var väl hemma kanske vid 2-3 någonting.
Det var en skit kul fest och nu så är jag jätte bakis. Ska senare hem och hjälpa till hemma med massa saker!




...staring at some dinos, laughing at zombies, and drinkin pink shots...

Read more...