kill me now!

Idag har seriöst varit den värsta dagen i mitt liv! Har så fruktansvärt ont i hela benen och ryggen!
Idag så har vi fixat med massa dokument. Började med att kliva upp klockan 6 på morgonen.
Åkte vid sju till Polisstationen där vi fick sitta och vänta till kl 9 då dem öppnade. Lärde känna lite nya människor på traven. Jag och Aye var först där och vi hade feta turen som hamnade längst fram i den stora kön. Vi skulle få NIE-nummer som vi sedan skulle ta till en bank för att betala av fakturan. Det gick jätte bra tills man stod i bankkön och han bakom disken sa att mitt nummer var fel. Jag hade alltså två siffror för mkt. Då fick jag gå tillbaka, fixa nummret, gå till banken, stå i kön, betala, gå tillbaka till polisen, stå där i kö och sen så fick jag mitt NIE-nummer.
Efter det gå typ 20 min till ett annat kontor för att få försäkring typ med "ID-nummer"
Efter det så åkte vi till jobbet, kopierade papprerna och lämnade in dem.


Nu så sitter jag och Aye i soffan och har precis ätit lunch. Idag har bara handlat om jobbrelaterade saker och det är inte slut den. Innan kl halv 6 så ska vi fixa Padron, ungefär som ett bevis på att vi lever och bor här, sen så är det bara hem igen och vila mera.
Börjar klockan 9 imorrn och ska börja ringa, eller iaf övning av ringning!

Jag är iaf en lycklig flicka! hihi^^
När jag och Aye vaknade imorrse så sa jag till henne "Jag har en dålig nyhet" Hon freakade och sa "VAD?!" Då sa jag "Nu finns det bara en singel tjej på den här resan"

Aniela <3 Martin

Read more...