Stressig och lång dag!

Äntligen så är man på väg hem till martin. Jag är fett trött och har ont överallt. Spelade Wii resortsport i förrigår och har nu träningsvärk i armen.
Jag har jobbar 9 timmar i sträck. Skulle fått en timmes rast men det gick inte. Tyvärr så fick Ingrid på mitt jobb problem och hon svimmade nästan. Blev jätte jobbigt. Så när Isa kom så åkte Ingrid hem. Så jag fick inte min timmes rast för lunch. Så då och då stress åt jag för att få i mig lite mat. Hade inte ätit ordengligt sen 10 på morgonen. Hoppas att Ingrid kryar på sig.

Nu ska jag iaf åka hem till martin och sova. Han ligger och sover nu och jag hoppas att jag inte väcker honom!


...Money money money, MONEY...

Read more...

Äntligen får man jobba lite:D

Det var ju ett tag sen man skrev men jag har inte riktigt orkat. Så tänkte att nu kan vara ett bra tillfälle kanske att berätta om vad som har hänt under helgen!
Jag är just nu på väg till jobbet. Jag ska jobba från 13.45 till 22.45. Nio timmar pass men det är riktigt bra betalt. OB på kvällen lixom:)

Helgen var ganska skön. Chillade med Martin och Pjutor hemma hos martin. Spela lite xbox och drack lite öl. På lördagen så blev det lite större fest hos Antes grannar där vi varit förut. Man blev lite päcked och åkte kundvagn till centrumet. Det var så jävla kul!! Hahah vill göra det igen:)
På söndagen så var vi skit bakis båda två och låg i myskläder hela dagen! På måndagen så firade vi två månader. Martin gjorde middag till mig. Lite italien pasta. Fett gott:) Och i servetten så hade han gömt en biljett. Till Walking with Dinasoures. Heheh vi har snackat om det förut och fan va överraskad jag blev:) Så den 23 oktober så ska vi gå på det:D Fett mys:)

Nu är det iaf dag för jobb för mig! Men det kommer gå bra! Har inte jobbar något på hela veckan så det känns bra att få in lite pengar. Kommer få en veckan lön i oktober och nu så börjar November lönen:) Skönt med pengar! Det behövs och jag håller tummarna för att detta kan leda till heltid! Jag gillar verkligen detta jobb!:)


...Take me back 75 million years and hear me roar...

Read more...