I wanna fly away!

Nu sitter jag i soffan, precis fixat mig och håller på att gå igenom de sista grejerna som ska med hem, man vill ju inte glömma något lixom:P
hehe, men allting verkar vara packat och klart! Om några minuter så ska jag väcka Aye och spendera mina sista 15 minuter med henne!

Jag kommer faktiskt sakna Barcelona och Aye så otroligt mycket!
Det har varit en upplevelse för litet att komma hit och leva i 5 veckor!


När ni hör från mig igen så är jag hemma i Sverige!

Kärlek till min vackra Aye! Kommer sakna dig så otroligt mkt!
Lycka till med allt gumman<3<3

Read more...

Last night for me i Barcelona!

Jag sitter just nu i soffan. Försöker hålla igång med en uppesittar kväll. Vet inte om jag orkar sova 2-3 timmar för att sedan åka till flyget. Men man får väl se. Ska försöka hålla mig vaken!
Idag så har jag och Aye varit och shoppat och handlat lite presenter. Avslöjar ingenting:D

Örhängen från SIX - 40 kr

Halsband - 40 kr
Sjalar - 50 kr
Väska - 120 kr

Det här är mina nya kära ägodelar. Det är lite mer små grejer som plånbok och två halsband till som jag har köpt. Men det var detta jag köpte idag och jag är väldigt nöjd. Som jag sa så försöker jag ha en uppesittar kväll inatt tills jag ska åka iväg med flyget. Det betydde även att jag och Aye skulle ha en myskväll. Vi köpte cola, chips (Lays 300gram), massa godis, juice och glass. Men vi blev så otroligt mätta av att nästan inte äta någonting så det är väldigt mycket mat kvar. Men man får se vad som händer. Vi har ju även ingen frukost hemma så det bli nog en härlig start på morgonen med glass och cola:P
Men sånt e livet! Hehe
Jag är iaf otroligt glad att jag får åka hem. Har saknat min älskling Martin så otroligt mycket och alla andra där hemma. Vill träffa alla igen på samma gång, men ingen stress. Jag kommer få träffa alla! Martin blir dock den första som hämtar mig för jag ska få åka i hans nya bil från Arlanda:D Yay det kommer bli så otroligt kul! Jag hann inte åka i den innan jag åkte till Barcelona och jag har väntat i 5 veckor på att få glida i den bilden och nu är det dags!

Jag och Aye kände även att det kanske var dags att bara dra igenom hur allting känns och vad det är som kommer hända efter denna natt! Så hon och jag har gjort en liten videoblogg. Det kommer kanske bli så att hon och jag fortsätter med det! Då kommer jag dedikera alla mina inlägg till min kära Aye!
Men bli inte rädda av detta inlägg. Jag och Aye nämner att vi nästan blev rånade under denna kväll. Det var så stört. Vi skulle åka med tunnelbanan för att lämna Ayes väska i hennes nya lägenhet och när vi stod på tuben så var det två snubbar som sträckte sig över oss, kom imellan för att läsa tubenkartan som var bredvid oss. Och den andra killen lutade sig mot mig och jag kände hur hans hand var nära min ficka där jag hade våra hemmanycklar och min mobil. Men tack och lov så märkte jag det innan dem han ta någonting!
Jag var så otroligt skakis efter det och dem klev till och med av på samma station som oss. Det där var fan äkta ficktjuvar men ingenting hände. Vi blev inte rånade! Och ja, juste. Aye hade 2000kr i fickan!
Jag är så otroligt lycklig att vi inte blev rånade. Lixom när man klarat sig dessa 5 veckor utan att bli rånad när folk på vårat jobb har blivit rånade och haft inbrott. Så har vi klarat oss. Ända tills nu när två snubbar försökte men misslyckades totalt!
Men hjärtat pumpade och vi var så jävla skakis efteråt! Det är fan en jävligt farlig stad man lever i här i Barcelona!
Men nu ska jag nog kolla lite på tv. Snart är det Buffy och jag är inte tillräckligt trött för att sova än. Har även lite spel på datorn som jag kan roa mig med tills kl 6. Det är ju ba 3 timmar kvar! Sen är de dags att kliva upp och fixa sig för resan! Jag kommer vara lockig i håret imorrn för jag tog Jennies förslag med hur man kan locka så man får väl se hur det blir! Tar nog ett foto imorrn som sedan kommer komma upp på bloggen!





Sweden, here I come!

Read more...