Tonårsrevolt eller leva livet till det fullaste?

Jag har precis kollat klart på Tretton. En film som handlar om en vanlig tjej som heter Tracy som bor med sin mamma och bror. Hon har två vanliga tjejkompisar men träffar Evie, snyggaste tjejen i skolan. Dem stjäl, dricker, tar droger, knullar och fuckar allmänt ur. Båda av tjejerna är tretton år gamla. Tracy faller längre och längre ned i livet och samtidigt skär hon sig.
Hur kommer det sig att en söt tretton årig tjej kan hamna i denna livsstil? Det är ju så det är i världen just nu. Man ser väldigt unga tjejer överallt som hamnar i denna situation. Som egentligen borde vara barn så länge som man egentligen kan, annars så har man missat allt sådant i livet. Jag var sån, men när jag visste att det är dags att "växa" upp så gjorde jag det. Jag kan fortfarande även som 20 åring vara jävligt barnslig när det är kul men när man väl måste bara vuxen så är man det.

Jag börjar fundera på hur jag är just nu i denna stund i livet. Jag är ingen tonårsrevolt men jag försöker bara ha så kul som möjligt. Men underbara och roliga människor. Självklart så kan det ibland sluta lite illa. Men jag överlever alltid:) Fast jag känner lite grann att jag kanske borde ta det lugnt. Kan ju fortfarande festa som vanligt men inte fucka ur som jag har gjort på senaste tiden. Jag festar bara på helgerna. Inget på vardagarna. Det är då man egentligen ska jobba men jag söker jobb.

Read more...

Untz Untz

Ännu en söndag då man vaknar upp helt fucked up, bakis, illamående och med blåmärken överallt.
Jag har varit med Martin hela helgen. Det började med att han och Bea kom över i fredags. Vi gjorde tacos så jag, Martin, Bea, Jennie, David och Natta käkade middag tillsammmans. Sen så spelade vi massa Wii och hade en mysig kväll tillsammans. Igår så började dagen med att vi käkade tacos till frukost oxå. Sen så åkte jag och Martin hem till han för att fix lite skit o hämt lite mer öl. Sen så åkte han och jag in till stan och käkade på CRAVE i Hornstull och satte oss sedan i tanto. Det var inte så farligt kallt ute. Jag tror att det fina sommarvädret är på väg tillbaka:) Vi satt där ett tag och väntade på Pjutor. När han kom så satt vi bara ett tag till och sedan så drog vi till Stadshagen till någon klubb lr nått och festade där till sent på kvällen. Jag och Martin tog en taxi hem till Tyresö och gick och la oss på en gång när vi kom hem. Vaknade morgonen efter jävligt bakis och ont överallt. Måste fan börja chilla mer, kan ju inte fucka ur varje helg. hahahah:P

Idag så drog vi in till stan igen för att hämta upp Martins bil och leta upp Gulan. Dem har ju flyttat och vi åkte fram och tillbaka på Södermansgatan men ingen Gulan hittade vi. Vi gick in i en annan affär och han i kassan kollade upp vart den låg och berättade att dem har det stängt på söndagar. Så kanske åker in imorrn om jag orkar. Måste ju fixa min klocka, den e ju helt paj..

Nu har jag iaf kommit hem och lagt mig i sängen. Håller på att somna typ hela tiden och ska nu se på Tretton på Tv4Film. Det är en bra film tycker jag och har inte sett den på riktigt länge:D

Btw, nu har Aye kommit hem från Barcelona:D:D:D:D:D Lovelove<3<3

Read more...