känns nästan som att man flyttar ut....

Nu är allting klart för min utflyttning kan man kalla det för. Har bara en liten sak kvar och det är mina grejer som jag ska ha i vardagsrummet. Annars så är egentligen allting klart. Ska sova här för första gången ikväll och imorrn så får jag sova hemma hos Martin:)
Tyvärr så kommer jag inte komma hem till honom förren efter sju imorrn. Måste hjälpa mama med tvätten och så. Men får se om jag ska jobba imorrn eller inte, Fanny ringer när som helst ju men det känns jätte bra att jag kommer få ett heltidsjobb nu:) Det behöver jag verkligen:)

Snart är det mat...



.. im hungry and i want food..

Read more...

Climbing the ladder of success

Jag har precis varit på ett möte med Fanny. Vi pratade lite om min framtid och jag har väldigt goda nyheter att nu dela med mig :) Jag har ett preliminär datum, Den 23 november, det datumet är starten på mitt vikariat på 69an Bingo på Götgatan:) Det kommer alltså att bli en heltidstjänst. Carina ska vara mamma ledig så då hoppar jag in:)
Jag är så jävla glad, det är det här jag har väntat på och jag känner att jag började med detta jobb vid rätt tillfälle. Annars så hade det kanske tagit mig längre tid till att kunna få ett heltidsjobb:) Det ligger just nu på ett år, men ett år är bättre än inget år:D
Fan va otroligt skönt det känns nu:)

Nu ska jag även hem för att städa lite. Det har ju blivit så nu att David ska ta mitt rum och jag ska flytta ut i vardagsrummet. Jag spenderar ändå nästan varje dag i veckan hemma hos Martin, så då får jag vardagsrummet och mindre hyra hemma. Det känns faktiskt helt okej. Har varit lite trött på mitt rum ett tag. trivs ju oxå jätte bra hemma hos Martin och att ta sig från han till Götgatan är inte heller så svårt så det känns helt okej:) Jag är glad för det som händer:D

Btw så kommer detta att bli min nya mobil. Den kom ut i affärerna för bara någon vecka sen och min pappa känner sig så otroligt generös att alla vi barn i familjen kommer att få en egen sån här:) Mamma har redan fått sin och våra ska förhoppningsvis komma i veckan:) Jag längtar som en galning, plus att jag då kanske kommer sälja min mobil till Bea, självklart för ett lågt pris. Hon har pratat om att hon vill ha en ny mobil och min är helt okej. Fungerar perfekt!

Sony Ericsson Satio

... i think everything is gonna work out just fine for me...

Read more...