La la land


Under tiden i Barcelona så har jag och Aye kollat väldigt mycket på disney channel och här är några låtar som vi lärt oss att älska och haft otroligt roligt till:)

Demie Lovato - La la land


Read more...

And my heart starts bumpin


Detta är några låtar som jag och Aye lärt att älska under tiden här i Barcelona!

Phineas and Ferb - Gitchi Gitchi Goo


Read more...

Paranoid!

Jonas Brothers - Paranoid


Read more...

Lets get drazy!

Hannah Montana - Lets get crazy


Read more...

Lets do this!




Read more...

This is so going on my blog!


Nu kom jag och Aye precis hem. Det här är ju sista helgen för mig men idag så orkar vi inte festa så mkt. Vi ska röja som fan imorrn istället på våran hak Boulevard!
Så vi tog en liten promenad istället runt Sants. Vi började i närheten där vi bor och kom lite längre bort. Plötsligt så kom vi till värsta parken och det var sjukt mkt me folk och det var en ENORM utomhus konserten. Det var helt stört. Jag och Aye hade aldrig sett människorna som spelade men alla runt omkring oss sjöng med i låtarna. Det var så jävla coolt!
Vi kom precis när den var slut och började röra oss med folket. Vi kom till smågränder där det var lite andra shower på mindre scener. Asså, alla gator här sätter upp feta grejerna för att fira sina gator. Det är så otroligt coolt. Tänk om man kunde göra sånna saker i Sverige. Men då skulle polisen stoppa det på en gång bara.

Allting här är så otroligt underbart. Det går inte att förklara, men underbar. Det är order för det. Imorrn så ska jag och Aye in mot stan. Kolla runt i secondhand affärer och chilla på MACBA och kolla på skaterboys!

JAG VILL OXÅ SKAJTA!!!!!!

Read more...