snask snask

Jag ligger i Martins soffa nu:P Han och Pjutor spelar Resident Evil 5 och dödar massa äckelgubbar:P Snaskar även på lite nice godis. Mens är jobbigt för man får veta behoven av goooodis.

Idag har varit en väldigt produktiv dag:D Började självklar med jobb från 8.45 till 15.15. Sen så var det direkt iväg till Lilla Essingen där jag träffade Sam från Global Access. Vi hade ett möte för jag ska börja med arbetscoaching hos dem. Ska hjälpa mig med min "framtid" och så. Ha lite möten och bara prata om saker lixom. Det verkar ganska nice faktiskt. Sen så åkte jag hem till Martin. Tog mig fett lång tid. När jag kom till centralen så var jag trött. Hade huvudvärk, var kissnödig och hungrig. Så såklart så ställer jag mig på fel perong. Står där i 15 min innan ja fattade det. Kom hem till Martin typ vid halv 7 och ligger nu i soffan och vilar. Imorrn blir det inge jobb så de e bara o vila o festa hos Grannarna om det blir av!


...i wish i hade a car with a personal driver who drow me every were...

Read more...

can u compare it?!

Idag så ska jag jobba. Jag är på bussen på väg mot centralen för att ta pendeln till Sundbyberg. Ska jobba från 8.45 till 15.15 och efter det så ska jag åka till Lilla Essingen för att ha ett möte med nån från Global Access som jag ska börja med arbetscoaching hos. Känns som att man har en fullspäckad dag jämfört med igår.
Igår så kollade jag på ett avsnitt, kollade på en film, rensade en låda, slog in en present, lagade mat, spelade wii med syrran. Det var typ det jag gjorde igår. Idag så ska jag jobba, gå på möte, sen åka hem till Martin om jag inte jobbar imorrn. Där ska det lagas mat!
Ja så ser det ut just nu. Skönt att ha lite att göra faktiskt. Ska kolla med min chef Fanny om detta kommer att leda till heltid. Jag vill iaf att hon ska veta att jag är otroligt intresserad av det. Jag gillar verkligen detta jobb. Det är otroligt kul och jag trivs jätte bra. Kanske inte fått så jätte bra kontakt med alla som jag har jobbat med på de olika ställena men alla är jätte trevligt.

Nästa vecka så kommer Aye hem från Barcelona oxå. Hon är hemma i en vecka ungefär innan hon åker tillbaka. Hennes mama ska flytta till Argentina så hon vill ju självklart träffa henne innan hon åker. Det är ju ganska dyrt att åka till Argentina. Ska bli fett kewl att träffa henne igen. Kommer bli Triofik med presenter till Bea (hon fyller år på söndag) och sedan utekväll på lördag, vi ska på Medusa. Sen så åker Aye hem igen, hennes nya hem:P

Jag insåg inatt att jag mindre och mindre gillar att sova ensam. Man har ju nästan blivit van vid att ha någon som man kan sova med, även om man inte ligger och håller om varann hela natten så är det så otroligt skönt att sova med någon! Ikväll så kommer jag iaf få sova med honom<3<3


...fall is on its way and it is very cold...

Read more...