Woooorks out for ME!

Idag så sa jag upp mig från jobbet! Det gick ganska bra. Pratade med min teamledare Micke privat och han va jätte skysst. Berättade vad som skulle göras och han fixar så jag kan hämta ut mina pengar på måndag innan jag åker hem. Så det kommer bli skönt!
Under alla dessa dagar jag har jobbat så har man fördrivit tiden med att skissa och skriva korsord. För mig så började det med korsordet men det började ta slut så då började jag sluta. Har sparat alla och ska ta med alla till SWEDEN!!

Aye
Martin (rättstavat)

Bissän!

Aniela!




Känns faktiskt lite sorligt på något sätt att jag ska åka hem! Kändes oxå konstigt att lämna Aye på jobbet ensam. Men den här resan har varit underbar. Idag runt 7 ikväll så ska våran hyresvärd komma hit med några som ska kolla på lägenheten. Då måste jag lämna lägenheten. Tar väl en promenad någonstans. Kanske till Espanya. Finns en stor fontän där. Blir nog så. Jag och Aye ska gå dit på kvällen någon gång för varje torsdag, fredag, lördag och söndag så sätter den igång fontänen med musik och ljus. Har sett bilder och det verkar fett coolt. Så den här helgen så ska vi göra det för en gång skull. Har tänk på det skit länge men nya saker kommer upp hela tiden!

Jag är iaf överlycklig att jag har varit i Barcelona under den här tiden! Lite svårt när att ha varit borta från alla nära och kära!
Saknar alla så otroligt mycket och det känns så skönt att få komma hem till Sverige igen. Längtar faktiskt mest till att få sova i min säng (eller martins) och kunna ha en skönt täcke över en och kunna sova utan att svettas ihjäl!

See u all soon!

Read more...

Carrefur Diablo De Sants!!


En video från börjav av paraden:D







Read more...

Carrefur Diablo De Sants!!

Jag och Aye var precis med om stördaste grejen! En parad fylld av fyverkerier och tummor som spelade tung musik!
Det började lite lungt i närheten av våran lägenhet! Men vi började röra oss med strömmen och till slut så kom vi ut på den stora gatan igen och det var fett med folk och så jävla tungt! Jag och Aye fick värsta rycket. Seriöst kutade hem, klädde på oss lite mer. Satte på sjalar runt skallen, tog lite alkohol och sprang tillbaka! DAGS ATT FUCKA UR!! och det gjorde vi. På torget där vi hamnade blev allting bara sjukare. Fyverkerier som seriöst lyste upp heeeeela torget. Jag och Aye kom fram till att det ända sättet man kan beskriva det är som att "Det var ett regn av eld, en uppenbarelse som lyste upp och himlen blev täckd av rök"
Det var nästan en halvtimmes med fyverkerier kändes det som. Det slutade aldrig och var så stört vackert. Man ville typ böla av lycka. Helt sjukt.

Jag är lycklig och jag är glad att jag fick vara med om detta innan jag åker hem:D

Den här snubben trängde in mig och Aye i ett hörn i början av paraden och sprutade eld! Det var så sjukt stört. Vi skrev och blev fett svettiga. men va fan va coolt det var:D





Read more...