San miguel och löööööv<3

DAGS FÖR UTGÅNG!

Nu är det snart dags för utgång här i hemmet. Jag sitter med en öl i handen, datorn i knät, sköna mixar på låtar på tvn och Martin brevid mig.
Den här resan har varti en konstig en och den är inte slut än. På tisdag kväll åker Martin hem och på måndag så kommer Bita o hennes brorsa. Dem ska va här i typ 5 dagar. Nästa vecka så börjar ja och Aye att jobba på riktigt med säljningen. Jag håller tummarna för mig själv att jag kommer klara av det. Comhem är fan inte a peace a cake.
Men det är faktiskt så att jag kommer komma hem den 1 September (biljetten är redan betald och det har diskuterats med Aye. Plus att Martin kommer att hämta upp mig på Arlanda). Lämnar Aye kvar här i Barcelona men jag vet att hon kommer klara av det galant. Hon har varit här själv förut oxå.

Jag är otroligt stolt över mig själv att jag ens har gjort den här resan. Det trodde man fan inte för 9 år sen när jag och Aye väl blev vänner som ledde till bästa vänner som lett till en själsfrände för livet ut.
Jag är inte alls besviken på mig själv för att jag åker hem efter bara 5 veckor. Det här har varit en upplevelse för livet för mig. Men jag tror nog att jag hör hemma i Sverige plus att det är lite jobbigt när man har någon som man älskar i Sverige. Det här är oxå det rätta för mig känner jag och jag måste självklart följa mitt hjärta.

Nu ska ja va lite mer social med mina två kära festkompanjoner!
Love<3<3

Read more...

I NEED TWO!!

Igår va vi ute o festade på en klubb som heter Sunset. Vi dansade as mkt, drack och svettades som aldrig förr. Helt jävla stört va de asså!

Nu ligger man i sängen och gör inte ett skit. Det är skit fint väder ute men ibland så pallar man inte bara. Ont överallt och självklar nya blåmärken. Det är något med Martin som gör att jag alltid får blåmärken när ja festar med honom!

Men underbar var det! Får väl se vad som händer ikväll. Kanske utgång med några från jobbet oxå, får helt enkelt se:D








Read more...