I wanna, im gonna, u know it!

Saker händer, folk ringer och framtiden visar sig! Det kanske blir av och jag vill verkligen att det ska det! Jag tror verkligen det att Aye och jag kommer att lyckas! Jag tror det till 100000000000000000% Hon och jag kommer att erövra världen!

Impulserna för evigt!

Read more...

Sleppless in Tyresö

Sitter fan i samma situation som jag gjorde förra veckan typ. Tror det var förra veckan eller så var det för två veckor sen. Jag sitter i min säng, glor på min tv, har datorn i knät och kan inte somna. Känner mig inte ett dugg trött förutom att jag egentligen vill sova. Men jag vet att om jag släcker lampan och stänger av tv:n så kommer jag bara ligga i sängen och stirra ut genom fönstret medan natten närmar sig dagen och det blir bara ljusare och ljusare utomhus.


Sorry om jag kanske lägger upp lite för mkt bilder men tycker de e så tråkigt med bara inlägg med maaaaaaaassa text, det är ju lite roligare när man kan förgylla inläggen med lite pictures och så. Denna bild kanske inte är så jätte "glad" men jag hittade ingen annan som på ett litet sätt beskriver texten ovanför.

Read more...