All night loong

Nu är det gjort! Nu har man festar på riktigt i Barcelona!
Jag och Aye mötte upp David och Rikard, efter det så drog hon och jag till La Rambla o jagade nattklubbar. Vi hamnade på Boulevard där vi drack o dansade lite. När vi inte ville vara där längre så gick vi vidare och hamnade på en klubb (minns fan inte namnet) och där dansade jag och Aye på en stor högtalare i typ 30 min innan vakten kom och sa till oss, efter det så började flera andra hoppa upp där:P Härmapor:D







Vi mötte även upp David och Rikard igen lite fort och då helt plötsligt så träffade vi en fransman som vi träffade på stranden i fredas. David och Rikard drog så vi hängde med fransmannen. Det blev inge mer festande för allting var stängt eller kostade pengar. Men som tur var så gick tunnelbanan fortfarande så vi åkte hem. Var hemma runt halv fem. Kollade på lite avsnitt, somnade kl 6 och har vaknat nu.

Btw, fett konstig dröm jag hade nu kom jag på. Älskar fan mina drömmar!
Det börjar typ med en strand precis vid en stad och massa människor hoppar i för att simma till något ställe. Jag simmar oxå med men jag blir överkörd av en båt. Jag blir inte skadad eller något utan jag bara hamnar under båten o så.
Sen typ så var vi hemma hon mig. Ibland så bor jag i en villa och ibland i en lägenhet. Alla mina närmsta vänner var där och vi festade. Folk gjorde fett knasiga grejer och vi festade till typ 7 på morgonen. Sen när alla började dra så skulle min syrra Jessica åka hem. Hon tog våran Harley #2 som vi hade. Skit snygg i drömmen. Dagen efter så ringde jag mamma och frågade om jag kunde få ha den på min resa för att i Barcelona så går man otroligt mycket.

Efter det så vaknade jag!

Idag så kommer Martin hit och jag är en lycklig flicka! Jag är fett töntig och har en lite överraskning till honom!!
<3<3>

Read more...