På resande fot på väg mot pussar och kramar

Är nu på väg hem från jobbet och ska åka hem till Martin, kan säga är som ett hem för mig nu:) Jags ka sova där inatt. Imorrn så börjar jag 16.30 och slutar 22.00. Så det blir stängning för mig. Skönt att få veta hur det går till! Ska jobba med Isa, jobbade med henne igår. Fett trevlig brud:)
Får se om man går ut med dem på lördag. Vet inte riktigt än.
Nu har jag iaf fått testa på 2 av 3 lokaler som jag kommer jobba på. På fredag så blir det i Märsta i några timmar. Fanny sa att jag inte behövde men jag vill för det betyder att jag får in lite mer pengar i oktober. Kommer leta jobb samtidigt för att om detta inte blir till ett heltids jobb så vill jag hitta ett annat sånt. Men jag gillar detta faktiskt. Bingovärdinna är väldigt kul. Speciellt att sitta och ha utropen:)
Jag gillar dock hittills Sting bättre än 69an. Vill hellre jobba där. Märsta har den minsta lokalen så man får ju se hur det blir.
Nu ska jag hem till Martin som jag sa, ska mysa, äta middag och antagligen kolla på Planet Earth. Det är fett nice på hans tv, kvalitin o allt:D



...Standing on my own 2 legs...

Read more...

on the job

Nu så sitter jag på jobbet och har min 15 minuters lunch rast. Jag har med mig en fetaost och tonfisk sallad men den är absolut inte lika god som den som jag och Aye gjorde i Barcelona. Den salladen ÄGER! Men det känns fortfarande ganska nyttigt och bra.
Jag jobbar idag på 69an på Götgatan och den är är väldigt annorlunda jämfört med Sundbyberg. Min första gång på micen här gick inte så bra men jag är inte klar än. Slutar om 3 timmar och då bär det hem till Martin!


Im glad to work and earn some money

Read more...