No dice!

Tro inte att jag överbloggar nu men jag ville ba lägga upp lite pics från Tacokvällen vi hade i fredas, glömde göra det:)

Ibland så kan man lyckas få fram relativt snygga foton på en själv


Det är fan alltid kul när man kan fucka up bilder med sin
underbara dator!
Jag var borta på toa i mindre än 5 minuter,
när man kommer tillbaka så har mins 10 bilder tagits!!!

Read more...

Music is life

Tänkte bara visa en bild på mitt nya halsband som jag fick av sister idag!
JC - 99 kr

Read more...

I will never tell


Jag tänker inte avslöja något, jag tänker inte ge några hintar. Mina läppar är stängda för allmänheten. Men en sak har hänt idag, en sak som möjligtvis kommer att göra 2009 till ett bra år. Som kommer få alla dåliga saker som hänt under detta år att bli så otroligt bra. Som kommer förändra saker och ting för mig och förhoppningsvis så kommer jag att få göra det med den tjej som är lika på och lika pepp på att bara göra något IMPULSIVT! Därför kallas vi för IMPULS!!

Så man får helt enkelt se ut hur detta år och möjligtvis hur nästa år kommer att se ut. Det vet man inte. Du går på en väg, på den vägen så finns det avfarter. Vissa av dessa avfarter tar dig till vissa ställen i livet. Beroende på vilken väg du tar, tar dig till en speciell plats i livet. Även om det är för själen eller om det är med kroppen. Min själ kommer alltid att vara den som tar de spontana avfarter, och till dessa avfarter så följer även kroppen med.

My soul is free and flying high and my body in joining in on the journey to a wonderfull life!!

Read more...

Impulzation för da win

Aye hade kommit hem från Barcelona och jag åkte hem till henne efter min dag i stan med syster Jessica. Av henne fick jag ett skit snyggt halsband och en ny tröja:D Tack syster<3<3


Det är alltid lika roligt när våra vägar 
möts, och vi slår oss ner i mitt kök.
Vi tog ett beslut, som kommer att ändra vår framtid akut.
Hush hush vi säger ingenting, tills vi sätter oss på ett plan med vårat pack och spring..

TO BE CONTINUED.......

Read more...