The HotTamale-Train!

Idag har varit en liten konstig dag faktiskt. Träffade Martin ungefär vid tre och vi åkte till Ikea, jag har ju blivit hans personal shopper när det kommer till mat och till hemmet. Händer där asså??:P Ne men det är bara kul. När man är arbetslös så är det alltid kul att ha någonting att göra:)
Det första vi gjorde på Ikea var att kolla in en tvbänk som Martin har varit sugen på att köpa, och det gjorde vi! Sen så gick vi runt lite och köpte lite mera saker till hans kök som behövdes!

När vi var klara där så åkte vi hem till Martin med tvbänken och jag började sätta ihop den. Men tidigare på dagen så hade Andretti ringt Martin och sagt att dem kan fixa med bilen idag. Så efter att Martin lagat mat till oss så åkte han till Andreas och lämnade mig hemma hos honom där jag fortsatte med bänken, det var fan skiiiiiiiiit jobbigt. Jag blev alldeles svettig, trött och fick blåsor på fingrarna. Jag blev oxå lite förbannad för att flera saker gick fel, hamnade fel, upp och ned. MEN jag klarade av det, men tyvärr så blev det inte helt klart, så på torsdag så ska jag hem till Martin igen och vi ska göra klart det sista på bänken och sen få igång tvn och resten.






Jag har precis kollat på So you think you can dance! Jag är helt såååååld för det programmet asså, ända sen jag såg första säsongen. Nu har dem börjat med de topp 20 som tävlar tills det blir en enda kvar som blir Americas best dancer! De senaste avsitterna har bara varit att åka runt i hela USA och leta efter dansare som får åka till Las Vegas för att där sedan ha en veckas skit hård träning till man kommer fram till dem 20 bästa dansarna. I Hollywood där dem 20 tävlar så blir dem indelade i par, tjej och kille, och då får dem lära sig olika dansstilar av otroligt grymma koreografer och dansa på scenen då man kan ringa in och rösta, men rösta kan vi inte tyvärr göra:(, då avsnitter dagen efter så får dem tre paren med sämsta röster få dansa individuellt i sina egna stilar, samt ett gästuppträdande som brukar vara olika. Imorrn är det Sean Kingston, och sedan så väljer juryn ut en tjej och en kille som ska lämna tävlingen!
Om ni älskar dans så skulle ni älska detta program, så kolla på det fan!!!!!!

Nu blir det lite sömn tror jag, kommer nog känna mig lite mer mördbultad imorrn efter jobbet med tvbänken idag!
Btw, skönaste kommentaren från Andretti ida när Martin åkte för att träffa honom o fix med bilen. Martin sa att jag fortfarande var hemma hos han och fixade med tvbänken, då säger Andretti: Va fan! Har du gått och gift dig lr??
Haha, kan ju nästan verka som det!!! meeeeeen nej:D

Read more...

It's good to be alive!

Hmmm, klockan är strax efter tolv och det här är ju en ganska bra tid att försöka börja sova och jag tror att jag ska göra det! Mitt huvud har inte varit på topp idag, för det första så märkte jag att jag slog i huvudet oxå under mitt fall i lördas och att jag har legat i sängen hela dagen! Det ända som jag har gjort idag är att duscha, fixa köket och laga mat. Imorrn så ska jag försöka röra på mig lite mer. Det behövs verkligen! Kanske komma ut oxå..

Jag har precis sett klart Ps. I love you. Fan vad jag älskar den filmen, den e rolig och sorlig på samma gång. Rolig för att Hillary Swank som har huvudrollen är så jäkla söt i filmen för hon fnittrar alltid och e så himla knäpp:P Jag vet inte riktigt varför jag plågade mig själv med en romantisk drama när jag för det mesta mår dåligt av sånna filmen, men jag har tänkt på den ett tag och ville verkligen se den igen! Passade på ikväll för det fanns inge bra på tv ikväll:) Men egentligen så börjar allting bli mkt bättre för mig!
Jag gjorde av med det sista som vad kvar i mitt liv från Igge och det var som att man verkligen till 100 % bara släpper allting. Det är någonting man faktiskt behöver när man behöver komma över saker och ting. Det tar ju självklart alltid tid, men det var mer än två månader sen. Känner mig som en fri kvinna, speciellt oxå efter att man klippt av håret och nästan blivit en helt annan människa. Så klart så är jag fortfarande mig själv, men ni förstår väl hur jag menar!

Jag har faktiskt spenderat ganska mkt tid med Matrin oxå, men det är bara kul och mysigt. Även om efter att jag träffade honom och dem andra så har jag börjat leva "farligare" haha om man kan säga så. Jag kommer hem med blåmärken hela tiden typ, jag har åkt cross med Ante även om jag skrek som en kärring, jag blev så full att jag ramlade ned för en trappa och fick minneslucka. Men det är bara kul! It's good to be alive!! And i am really living my life!
Men oroa er inte, jag vet vad jag gör!:D

Nu ska datorn stängas av och jag ska borsta tänderna, måste försöka sova nu och jag tror att med denna huvudvärk så kommer det gå. Då är det ju bara skönare att sova!!

Read more...