Bowchika bow wow

Jag ligger hemma i soffan och Aye är otroligt duktig och är ute o jobbar. Hon kommer hem runt lr nått. Får se om man ligger och sover då eller inte!
Tidigare idag så åkte Bita o hennes brorsa hem. Runt sju på morgonen. Jag klev upp vid halv 12 lr något och gjorde mitt gravtest. Det blev negativt. Tack o lov, men fortfarande skit irriterande. Mensen har inte kommit på nästan en o en halv månad o kroppen känns helt konstig. Det är nog beroende på den nya omgivningen o allt men va fan. Kom igen lixom. Har haft de här problemet förut och pallar inte mer.
Idag så kom oxå våran hyresvärd förbi, vi berättade om att jag ska åka hem till Sverige igen men Aye ska leta efter annat. Det kom nog som en chock för honom för samtidigt som de så tog han hit en damsugare som han har köpt till oss. Så nu så har jag och Aye städat lägenheten och det känns så otroligt skönt. För första gången så har vi en REN lägenhet. Och det behövs verkligen. Man blir så otroligt irriterad över att det är skitit och dammit hela tiden.

Nu så är det faktiskt bara 2 veckor och 2 dar innan jag åker hem och jag ska ta vara på tiden så mycket som möjligt.
Att vara borta från Martin har inte varit så farligt faktiskt. Fick min 9 dagars dos av honom här i Barcelona så jag kommer klara mig. Han e så go!!
Lite tråkit bara att man missar att vara med honom med under hans semester, men det kommer ordna sig:P Som han sa så kommer jag att få en nyckel hem till honom. Och det kan vara väldigt bra för att undvika 31 missade samtal och 2 sms:P
Love u anyways:D hehe

Det känns även ganska fridfullt att då vara ensam ett tag. Det har varit underbart att ha folk här men det var bara en vecka efter att jag och Aye kom hit som vi hade besök och under den veckan som vi var ensamma hade vi otroligt mkt att göra med jobbet. Nu så kan man slappna av lite grann nu när man har kommit in i jobbat och vet vad man ska göra!

Aja, nu ska jag väl fortsätta glo på tvn o bara slappa. Imorrn så ska vi storhandla innan jobbet o kanske åka till en tatueringstudio. Om inte så blir det på tisdag:D För jag är 100% säker på att ja kommer gadda mig innan ja åker hem:D

Kärlek från mig till alla älsklingar där ute i världen!

Read more...