Varför måste märsta ligga så långt bort?

Yay! Nu sitter man på tåget mot Märsta! Inte så kul.... Det är ju en relativt lång resa och jag har ingen penna med mig:( Köpte en korsordstidning på pressbyrån och kom på att jag inte har någon penna! Ska ta en från jobbet sen så kan jag göra det på väg hem istället:D.. För tillfället så leker jag med datorn istället. Märkte oxå att batterierna på den är lite dåliga så får ladda den på jåååbet!..

Ja, man kom ju hem runt 12 igår kväll. Enligt SL så skulle bussen kommit fram 00.09, men jag hann med en tidigare och det slutade med att jag var hemma vid 00.00. Skönt. Så när jag kom hem så packade jag väskan, fixade kläder till idag, rakade benen och gick och la mig. Somnade väl strax innan ett och klev upp 05.50. Så ungefär 5 timmar har jag sovit inatt. Har iaf en cola nu så jag blir lite piggare. Om jag tyckte om det så skulle jag dricka kaffe istället. Men det funkar inte riktigt än för mig. Om några år kanske, vem vet!
Idag så vill jag för det mesta bara ha en mys kväll. Hem till Martin (åka och handla mat måste vi oxå) och bara ta det lungt och chilla. Men man får se vad som händer ikväll. Inge röjfest iaf:D hehehe..
På måndag så har jag och Martin varit tillsammans i 2 månader. Känns som länge men det var ju för att vi dejtade i nästan 3 månader. Första för mig:D hahahahah, så han har sagt att han ska laga middag till mig. Jag har alltid lagat middag till oss men det tycker jag om:) Kul att pröva lite olika saker. Jag har inte fått veta vad det blir till middag utan det är en överraskning:) SÖT!
Är typ överlycklig över att jag har någon som han:D Det känns så otroligt bra med honom. Bästa någonsin<3


...Im extremly in love and I wonder with what kind of people im gonna work with today...

Read more...