Lovin life

Nu sitter jag på bussen på väg hem. Har Jonas Brothers i öronen som påminner mig så otroligt mkt om Barcelona och Aye och leker med datorn. Idag har varit en skit rolig dag. Jag har fått läsa upp nummer och vinster fett mkt idag och det är fett kewl!
Jag gillar verkligen det här jobbet. Har fått lära känna 2 nya på mitt jobb, Pascal och Isa. Fett trevligt. Kanske utgång med dem och andra på lördag men jag vet inte än. Måste fixa lite cash i så fall. Men det skulle va kul och fett skysst av dem att fråga om jag vill hänga med:D

Jag känner mig fett lycklig just nu. Jag har ett roligt jobb där jag får röra på mig mkt. Dock luktar händerna fett med metal och jag har huvudvärk, men jag är fortfarande lycklig. Bra jobb som kommer ge mig pengar. En underbar pojkvän som jag älskar och bara allmänt bra liv just nu. Det här behöver jag. Lite rutin in i vardagen och köra hårt. Fanny(en av cheferna om man kan säga så) vet att jag inte har så mkt för mig just nu och vill jobba så mkt som möjligt! Hoppas fan på det. Pengar behövs!!




Snart är jag hemma och ska fixa rummet!
Älskar dig Martin<3<3
Saknar dig Aye<3<3
Bissän, vi måste ses snart igen!<3<3

Read more...