Can it be?!

True love?!

Aniela <3 Martin
aka
Päät <3 Cock

Read more...

i wanna go home and sleeeeeeeeeep!

Sundbyberg perong, 23.04. Dator i knät. Musik i öronen. Tomt med folk och jag vill hem!

Jag kommer att vara hemma om ungefär en timme. Sen så måste jag direkt i säng för att kliva upp kl 6 och åka ända till Märsta för att jobba där från 8.45 till 15.15. Det är den sista hallen som jag kommer att jobba på. Sedan så är det bara att vänta och se när det kommer att bli lediga platser för mig att jobba. Hoppas hoppas hoppas att det inte kommer att bli i Märsta. Det är fett långt dit. Det tar mig en timme och 20 min att åka. Det är ju inte så jätte farligt men det är nog självaste resan som e lite dryg.
- Buss från Bergfotens skola 7.01
- Pendeltåg från Centralen 7.35
- Buss från Märsta station 08.18
- Framme i Nymärsta torg 8.21 för att sedan hitta till lokalen. Håll tummarna för mig!

Snart kommer iaf tåget som så klart är några minuter försenat. När kommer jag få komma hem egentligen?! Jag tackar gudinnorna för mig dator! Väldigt bra tidsfördriv och det håller mig upptaderad på saker och ting.
Imorrn så är det iaf direkt hem till Martin efter jobbet! Det är så otroligt mysigt att vara med honom och sova med honom! Önskar jag kunde göra det varje natt!


...Wanna sleep and take a shower...

Read more...

Stängningsdags!

Idag så kommer jag få lära mig hur man stänger på en bingohall och vad det är som måste göras. Jag börjar halv 5 och slutar vid 22. Så det blir det sista och senaste passet för mig som jag ska vara med på. När man väl kommer hem vet jag inte men det kommer gå bra. Blir läggdags direkt när jag kommer hem och imorrn så ska jag åka till Märsta. Sen så är det helg:D:D
Jag sov hos Martin inatt. Kom hem till han vid halv 5 ungefär tror jag och vi käkade inte middag förren vid halv 8. Ibland så blir det lite sent men men:)
Han gick till jååbet vid halv 5 imorrse. Jag somnade om på direkten och vaknade kl 11. Då klev jag upp. Han var hemma igen runt 2, så jag hann iaf vara med honom lite innan jag skulle åka iväg:)



Happy to be working my ass off!

Read more...